Oppervlakte techniek voor bouw en constructie materialen

Bouw

constructie, panelen, renovatie, houtbewerking, metaalbewerking

Borstels en machines voor het bewerken van bouwmaterialen

De bouw en constructie-industrie werkt veel met producten die een oppervlaktebewerking hebben ondergaan, voordat deze worden gebruikt. Voorbeelden: panelen, trappen, deuren, plinten, glaslatten, kozijnen, keukens etc.

Ook bij nieuwbouw en renovatie wordt veel met deze producten gewerkt. Naast nieuwe basismaterialen wordt ook sloophout weer hergebruikt. Van oudsher kenmerkt de bouw zich door veelvuldig gebruik van hout en bewerkingen als: voorschuren, tussenschuren, lakschuren, structureren (verouderen), ontstoffen, beitsen en oliën.

Metaal en kunststof zijn alternatieven voor hout. Deze materialen ondergaan net als hout oppervlaktebewerkingen als voorbereiding voor lakapplicatie.

Bel +31 (0)495 532 354   Mail   Demo  

Oppervlaktetechnieken in de kunststof-, metaal- en houtindustrie

Cosma Borstelfabriek Holland kent de speciale oppervlaktebehandelingen van elke industrie als geen ander. Doordat de bewerkingsmachines en de bijbehorende borstels in eigen beheer gemaakt, bieden wij klanten de meest effectieve oplossing om hun gewenste eindresultaat te behalen. 

Bewerkingsmachines in de houtverwerkende industrie: bijvoorbeeld de Cosma schuurmachines voor het schuren van houten ronde palen in grote hoeveelheden, de Cosma structureermachines voor het verouderen en uitnerven van houten planken ter voorbereiding van tafelbladen, kasten of parket vloeren en de Cosma olie-machines voor het egaal aanbrengen van olie of beits op allerlei houten oppervlakken. 

Bewerkingsmachines in de metaalindustrie: de Cosma ontbraammachines voor het afronden van kanten en satineren van platen en de Cosma de ontbraammachines speciaal ontwikkeld voor het ontbramen van metalen buizen en stalen kokers.

Bewerkingsmachines voor brede productieprocessen: de Cosma borstel-schoonmaakmachine voor het afspoelen en reinigen van uw technische borstels, de Cosma transportbanden (aangedreven banden) voor het invoeren of aanvoeren van producten en de Cosma afzuigstallaties voor het ontstoffen en afborstelen van uw producten.

Borstelen

De speciale borsteltechnologie van Cosma zorgt voor elke gewenste oppervlakteafwerking. We leveren zowel standaard als op maat gemaakte borstels voor al uw oppervlaktebehandeling(en) - van structurering en schuren tot aanbrengen en verspreiden van olie of beits. We kunnen u ook helpen bij het implementeren van kwaliteits- en procesverbeteringen om kosten te besparen.

logo

Cosma Borstelfabriek Holland
Fahrenheitstraat 8 A
6003 DC Weert

T: +31 (0)495 532 354
E: 

 

 

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.