Op maat gemaakte borstels en bewerkingsmachines

Uw toepassing

Uw oppervlakte bewerking nog niet gevonden?

De juiste configuratie voor uw toepassing

Als uw product een oppervlaktebehandeling nodig heeft en u hebt de juiste toepassing of bewerking nog niet gevonden, neem dan contact op met Cosma. We zetten onze kennis graag in om u verder te helpen met advies op maat.

Gewenste finish als uitgangspunt

Cosma gaat altijd uit van uw gewenste eindresultaat. De gewenste finish is altijd ons startpunt voor de ontwikkeling van borstels en machines zodat de configuratie van uw bewerkingsmachine altijd naadloos aansluit op uw productieproces.

Door uw materiaal uitvoerig te testen, zal eerst het type borstel(s) worden gekozen. Hierbij letten we  op het juiste model en de bezetting in verband met productafmetingen. Op basis van deze parameters en gewenste productiesnelheden ontstaat geleidelijk de configuratie van uw bewerkingsmachine.

U kunt rekenen op onze toewijding en expertise om ook voor uw toepassing de juiste borstel en verwerkingsmachine te ontwikkelen.


Bel +31 (0)495 532 354   Mail   Demo  

Oppervlaktetechnieken in de kunststof-, metaal- en houtindustrie

Cosma Borstelfabriek Holland kent de speciale oppervlaktebehandelingen van elke industrie als geen ander. Doordat de bewerkingsmachines en de bijbehorende borstels in eigen beheer gemaakt, bieden wij klanten de meest effectieve oplossing om hun gewenste eindresultaat te behalen. 

Bewerkingsmachines in de houtverwerkende industrie: bijvoorbeeld de Cosma schuurmachines voor het schuren van houten ronde palen in grote hoeveelheden, de Cosma structureermachines voor het verouderen en uitnerven van houten planken ter voorbereiding van tafelbladen, kasten of parket vloeren en de Cosma olie-machines voor het egaal aanbrengen van olie of beits op allerlei houten oppervlakken. 

Bewerkingsmachines in de metaalindustrie: de Cosma ontbraammachines voor het afronden van kanten en satineren van platen en de Cosma de ontbraammachines speciaal ontwikkeld voor het ontbramen van metalen buizen en stalen kokers.

Bewerkingsmachines voor brede productieprocessen: de Cosma borstel-schoonmaakmachine voor het afspoelen en reinigen van uw technische borstels, de Cosma transportbanden (aangedreven banden) voor het invoeren of aanvoeren van producten en de Cosma afzuigstallaties voor het ontstoffen en afborstelen van uw producten.

Borstelen

De speciale borsteltechnologie van Cosma zorgt voor elke gewenste oppervlakteafwerking. We leveren zowel standaard als op maat gemaakte borstels voor al uw oppervlaktebehandeling(en) - van structurering en schuren tot aanbrengen en verspreiden van olie of beits. We kunnen u ook helpen bij het implementeren van kwaliteits- en procesverbeteringen om kosten te besparen.

logo

Cosma Borstelfabriek Holland
Fahrenheitstraat 8 A
6003 DC Weert

T: +31 (0)495 532 354
E: 

 

 

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.